1-2 Dages levering og gratis fragt

Sikker Betaling

Hos seloya.dk har vi gjort alt for, at vores kunder kan føle sig trygge ved at handle hos os. Nedenunder kan du læse nærmere om de tiltag, der gør at sikkerheden for dig hos kunde er i top.

SSL Kryptering
Hele vores hjemmeside er krypteret med en SSL forbindelse. Denne form for forbindelse laver en speciel kryptering af forbindelsen mellem vores hjemmeside og din computer/tablet/mobil. Denne kryptering sikrer, at de informationer du indtaster forbliver private, så der ikke er nogen der kan aflæse dine informationer udefra, og misbruge dem. 

Sikker betalingsgateway
Hos seloya.dk bruger vi Stripe som betalingsgateway. Stripe er en international gateway og indløser. Stripe er blandt en af de mest populære løsninger internationalt, og på samme tid en af de sikreste løsninger. Samt PayPal

Tilfredshedsgaranti
Når du handler hos seloya.dk kan du altid fortryde dit køb indenfor 14 dage efter modtagelse. Læs vores Vilkår og Betingelser for nærmere info omkring returnering.

Altid god service
Hvis du er i tvivl omkring noget, vil have ændret din ordre eller noget helt andet, så kan du altid skrive til vores facebook side, eller sende en mail til:

suleyasup@gmail.com